У територіальному сервісному центрі у Зимній Воді відновлено надання повного спектру послуг (відео)

У територіальному сервісному центрі у Зимній Воді відновлено надання повного спектру послуг (відео)
На території ТСЦ №4649 є зона митного контролю, сертифікацію тут теж можна пройти.

У територіальному сервісному центрі у Зимній Воді відновлено надання повного спектра послуг. Він знову працює на повну потужність і відбою від клієнтів тут просто немає. Особливо додалося роботи через нульове розмитнення «євроблях». Адже попит на послугу з першої реєстрація транспортних засобів зріс у 2 рази, кажуть в сервісному центрі.

В середньому на 50%, щоб ви собі розуміли, збільшилось навантаження на сервісний центр. Ми настільки збільшили потужності і реєструємо автомобілі.

З початку відновлення роботи ми зареєстрували 11,5 тис автомобілів. Це приблизно за 2 з половиною місяці.

Видали 2100 посвідчень водія для осіб, які їх отримували вперше. Стільки ж само видали посвідчень водія, які були замінені, - розповідає Олександр Чуль, начальник Територіального сервісного центру №4649.

Щодня тут обслуговують орієнтовно 100-130 осіб, які отримують послуги з реєстрації автомобілів. І приблизно півсотні людей, які отримують посвідчення водія. Через великий потік клієнтів сервісний центр тепер працює 6 днів на тиждень. Вихідний лише неділя.

Кількість працівників не збільшилася. Звичайно, навантаження на кожного працівника зросло.

Кожен з них працює на максимумі своїх можливостей. Так само як і весь центр старається обслужити максимальну кількість людей, - додає Олександр Чуль, начальник Територіального сервісного центру №4649.

Користуються послугами місцевого ТСЦ і переселенці. І в такому режимі, передбачають, працюватимуть ще десь місяць, поки не скоротиться черга з євроблях після повернення мита на авто пригнані з-за кордону. 

Зараз же детальніше вам розповімо, як, власне, проходить реєстрація авто. Для початку клієнту потрібно зареєструватися в електронній черзі. Це можна зробити самостійно на сайті головного сервісного центру, така послуга знову доступна. При цьому ви можете обрати зручний для себе час візиту, а також вам надається пріоритетність у надані послуги. Інший варіант - вас на місці  зареєструє працівник центру.

Коли людина почула свій виклик, вона звертається до адміністратора. На цьому етапі вас затримають на 15-20 хв.

Адміністратором проводиться перевірка по всіх наявних базах щодо обмежень, заборон реєстрації транспортного засобу, перевіряється наявність всіх документів і формується електронна заява, - пояснює Олександр Чуль, начальник Територіального сервісного центру №4649.

Видається документ отакий. Заявка. Після того перевіряється власником і відправляється на експертний огляд, - додає Олег Залуцький, адміністратор Територіального сервісного центру №4649.

Огляд в експерта триває недовго. Проте з урахуванням черги живої на заїзд до спеціаліста, весь процес займе орієнтовно 3 години вашого часу.

День на день не приходиться. На одну машину можна приділити 5 хв, на другу можна приділити і годину.

Перевіряєм на автентичність транспортного засобу. Спосіб нанесення дублюючої таблички, спосіб нанесення номера кузова, - каже Сергій Левко, судовий експерт Львівського НДЕКЦ.

За час нульового розмитнення в нашому підрозділі було виявлено 5 автомобілів, в яких були підроблені або знищені ідентифікаційні номери. Ну, відповідно по цих фактах були викликані слідчі, автомобілі вилучені і доставлені на штрафмайданчик, - пояснює Олександр Чуль.

Виявили тут і один автомобіль, який перебував у розшуку інтерполу.

Коли ж експерт провів огляд, він видає власнику документи і той повертається до адміністратора, щоб завершити операцію.

Я перевіряю експерта, чи відповідають дані, тому шо я зазначив. До кінця доводжу, начальнику і на друк, - розповідає Олег Залуцький, адміністратор Територіального сервісного центру №4649.

Клієнти ж сервісного центру оцінюють якість і швидкість надання послуг. До прикладу, у Ярослава весь процес реєстрації автівки зайняв до двох годин.

20 по 9 прийшов подав документи. Техогляд вже пройшли здав на номерні знаки і все, - каже Ярослав, клієнт ТСЦ №4649.

Цей центр зручний і тим, що на території можна отримати чимало додаткових послуг. Є тут і зона митного контролю, сертифікацію теж можна пройти. При будівництві ж самого сервісного центру №4649 враховані всі вимоги і потреби користувачів, тож він є одним із найсучасніших та найзручніших.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
На Львівщині призвуть 655 юнаків на військову службу На Львівщині призвуть 655 юнаків на військову службу
Усіх призовників перевіряють наявність COVID-19 методом ІФА-тесту. У випадку негативного результату їх будуть везти на збірний пункт.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Loading...
Load next