У Львові відновлюють постачання гарячої води: є кілька винятків (відео)

У Львові відновлюють постачання гарячої води: є кілька винятків (відео)
Запрацювали ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна», що обслуговують Франківський, Сихівський, частини Личаківського та Шевченківського районів 

Перевірте свої крани — у них з’явилася гаряча вода. Як повідомили у «Львівтеплоенерго», після проведення планових ремонтів запрацювали ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна», що обслуговують Франківський, Сихівський, частини Личаківського та Шевченківського районів.

В когось гаряча вода з’явилася ще вранці, комусь доведеться почекати до кінця дня. Адже, як зауважили тепловики, відновлення гарячого водопостачання — це складний технологічний процес.

Від моменту ввімкнення котла і до появи гарячої води в оселях мешканців має пройти певний час.

Разом з тим, через ремонтні роботи на тепломережах без гарячого водопостачання ще будуть будинки на вул. Науковій, вул. Миколайчука, вул. Щурата та 15 будинків на Левандівці.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
75 тонн гуманітарної допомоги надійшло до Міжнародного штабу на Львівщині 75 тонн гуманітарної допомоги надійшло до Міжнародного штабу на Львівщині
Продукти харчування, медикаменти, амуніція та пікапи – 75 тонн гуманітарної допомоги надійшло до Міжнародного штабу 
"Пустіть дітей до школи!" — у Львові батьки вимагали скасувати дистанційне навчання (фото, відео) "Пустіть дітей до школи!" — у Львові батьки вимагали скасувати дистанційне навчання (фото, відео)
Під міську раду принесли парти, за якими ніхто не сидів.
Святкування Дня захисника України: молодь запрошують на історично-патріотичний табір Святкування Дня захисника України: молодь запрошують на історично-патріотичний табір
У середині жовтня українці відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці – одне з найважливіших свят у році. Саме 14 жовтня українці святкують День захисників України, День запорозького козацтва та День створення Української повстанської армії.
Loading...
Load next