Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)

Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».

Поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині. П’ятеро осіб – усі жителі Львова та області. Як інформує поліція Львівщини, зловмисники налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА». Для реалізації «товару» використовували Телеграм-канал з можливістю розрахунку за допомогою криптовалют, а реалізовували шляхом «закладок». Усі вилучені під час обшуків речовини скерували на експертизу.

У всіх учасників було вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини. За скоєне вказаним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років, - каже Юрій Надеждін, начальник Управління боротьби з наркозлочинністю ГУ Нацполіції Львівщини.

Двох учасників групи, зокрема організатора та кладмена, затримали в порядку, суд обрав їм запобіжні заходи – тримання під вартою. До затримання залучались бійці спецпідрозділу КОРД.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Loading...
Load next