Львів з робочим візитом відвідала Перша леді України Олена Зеленська (відео)

Львів з робочим візитом відвідала Перша леді України Олена Зеленська (відео)
Олена Зеленська відвідала Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Львів відвідала Перша леді Україна Олена Зеленська. Зокрема, вона відвідала Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр разом з нею був міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко та очільник Львівщини Максим Козицький.

На зустрічі з керівником медзакладу обговорили залучення установи до національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки пацієнтів і варіанти покращення матеріально-технічної бази. Також Перша леді взяла участь у відправленні «конвою життя».

Таким чином ще 7 маленьких пацієнтів відправили на лікування до Польщі. 
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Олена Зеленська спільно з МОЗ створила програму психічного здоров’я та психосоціальної підтримки для українців Олена Зеленська спільно з МОЗ створила програму психічного здоров’я та психосоціальної підтримки для українців
Міністерство охорони здоров’я, реалізуючи ініціативу першої леді Олени Зеленської, створює проєктний офіс із виконання програми охорони психічного здоров’я українців.
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
Loading...
Load next