У Львові відкрився перший, а в країні вже 11, офіс «Зроблено в Україні» на базі центру зайнятості

У Львові відкрився перший, а в країні вже 11, офіс «Зроблено в Україні» на базі центру зайнятості
У Львові відкрився перший, а в країні вже 11, офіс на базі центру зайнятості, де підприємці та ті хто тільки відкриває свій бізнес можуть комплексно дізнатися про діючі програми та гранти

У Львові відкрився перший, а в країні вже 11, офіс «Зроблено в Україні» на базі центру зайнятості. Сюди може прийти особа, яка має наміри відкрити або розширити власний бізнес і комплексно дізнатися про діючі програми та гранти, які держава може запропонувати потенційному підприємцю.

А працівниці офісу допоможуть в тому числі і правильно викласти свою ідею на папері.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео) Підтримка учасників АТО на Львівщині: у центрі зайнятості допомагають військовим відкрити власну справу (відео)
В обласному центрі зайнятості діє спеціальна програма для ветеранів бойових дій, яка допомагає нашим захисникам відкрити власну справу.
Вандалу за облиття фарбою пам’ятника Бандері у Львові винесли вирок (відео) Вандалу за облиття фарбою пам’ятника Бандері у Львові винесли вирок (відео)
Юнаку призначили 4 роки ув’язнення, однак звільнили від покарання з іспитовим терміном 2 роки. За вандалізм замовник заплатив студенту 1000 грн.
У Львові скаржаться на гризунів: комунальники розпочали позапланову дератизацію У Львові скаржаться на гризунів: комунальники розпочали позапланову дератизацію
Люди скаржаться на гризунів – комунальники розпочали позапланову дератизацію
Loading...
Load next