Масштабне займання на Львівщині: у селі Руда-Сілецька сталася пожежа у господарській будівлі

Масштабне займання на Львівщині: у селі Руда-Сілецька сталася пожежа у господарській будівлі
Внаслідок пожежі була повністю знищена будівля, 8 т сіна, 4 т соломи та частина господарських матеріалів.

У селі Руда-Сілецька сталася пожежа у господарській будівлі. Свідки події вчасно викликали на місце рятувальників, оскільки на момент прибуття вогнеборців існував загроза перекидання полум’я на сусідні будівлі. Однак їм вдалося оперативно локалізувати займання, проте внаслідок горіння будівля була знищена повністю, а також 8 т сіна, 4 т соломи та частина господарських матеріалів. До ліквідації пожежі залучили 9 людей та 3 спецмашини. Причини займання  встановлюють експерти.  

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото) На Львівщині сталась жахлива ДТП: є загиблі (фото)
Легковик влетів у вантажівку. В результаті машину відкинуло на узбіччя, а вантажівка перегородила дорогу. Очевидці розповіли, що видовище було жахливе.
На Львівщині жінка впала у бункер для прийому зерна - ДСНС (фото) На Львівщині жінка впала у бункер для прийому зерна - ДСНС (фото)
Внаслідок падіння постраждала травмувалась й не могла самостійно піднятись. Її госпіталізували.
Loading...
Load next