Американські волонтери передали ЗСУ чергову партію допомоги (відео)

Американські волонтери передали ЗСУ чергову партію допомоги (відео)

Американські волонтери скерували нашим військовослужбовцям чергову партію допомоги. Тут є все починаючи від одягу й до високотехнологічного обладнання.

Термобілизна, взуття трошки, рюкзаки, багато турникетів кровозупинячих, медицини, аптечок. А найголовніше, що ми принесли це дрони. Їх ми привезли 5, 2  з яких з тепловізійною камерою. І це вже все спаковано й скоро буде відправлятися на передову, - розповідає Тоня Левчук, директорка Благодійного Фонду Liberty Ukraine.


Волонтери кажуть, що частина гуманітарки ще в дорозі, бо решта вантажу доставляється по воді. Авіакомпанії теж йдуть на зустріч й дозволяють безкоштовно доставляти певну кількість речей, що економить чималу кількість коштів, які скеровують на додаткову допомогу.


Кожного тижня ми отримуємо дуже багато різної допомоги. На початку було дуже багато тактичної медицини, турнікети, бронежилети. МИ відповідаємо на ті запити, які щодня приходять від наших військових, тому ця допомога, яка приходять щотижня, приходить регулярно за що ми дуже вдячні, вона є дуже великою я би сказав. Бо з кожної країни щось приходить  і такми чином ми забезпечуємо наших хлопців усим тим, що допомагає на досягти перемоги, - каже Роман Лобай, керівник ГО «Принцип свідомості».

До цього ми передавали багато vac апаратів, ми передавали навіть не скажу, яку кількість медичних аптечок, багато форми. В нас до речі зараз в дорозі ще пару сотень комплектів військової форми. Ми також цього разу привезли 50 комплектів тактичних курточок таких досить солідних. Це треба так сісти й рахувати бо кожного тижня щось відправляємо, - розповідає Тоня Левчук, директорка Благодійного Фонду Liberty Ukraine.

Крім військових благодійний фон «Liberty Ukraine Foundation» опікується й дітками, що були змушені покинути свої домівки через війну.

Є компанія у Остіні теж базується, але вони почули про нашу організацію й були зацікавлені надати якусь певну допомогу й закупили 100 хромбуків й надали нам. Зараз 80 з них пливе морем, а 20 ми взяли з собою у валізах. Ці хром буки спрямовані для допомоги діток, які зараз дислоковані у західній області, яким потрібне онлайн-навчання, - каже Наталія Ковальчук, волонтерка Благодійного Фонду Liberty Ukraine.

До того ж представники нашої діаспори відкрили у місті Остін штату Техас українську школу.  Додамо, що волонтери також закупили й доставили до Львова 2 автівки на потреби ЗСУ.  Зараз вони проходять обов’язковий техогляд.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео) У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)
У центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next