У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео)

У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео)
На вулиці Івана Чмоли водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події. Зрештою його затримали. Перевірка драгером показала майже 3 проміле.

ДТП у Львові. Відомо, що спричинив аварію водій вантажівки, який втік з місця події. Його потім спіймали на вулиці Івана Чмоли. Правоохоронці помітили, що він перебуває в стані алкоспяніння. Перевірка драгером показала майже 3 проміле. Через це на він отримав декілька адмінпротоколів.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері
Аварія трапилась на вулиці Стуса, що неподалік перехрестя з вул. Кубанською, о 17:45, сьогодні.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next