Поблизу Львова у лобовій ДТП загинув водій

Поблизу Львова у лобовій ДТП загинув водій

У лобовій ДТП неподалік Львова загинув водій автомобіля. На автодорозі «Львів –  Шегині» у селі Бартатів зіткнулися «Ніссан» і «Фольксваген». Як попередньо з’ясували у поліції, 27-річний водій «Фольксвагену» не впорався з кермуванням та виїхав на зустрічну смугу, де не розминувся з іншим автомобілем. Кермувальник «Нісану» від отриманих травм помер на місці події, іншого водія ушпиталили. За фактом порушення ПДР слідчі відкрили кримінальне провадження.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою
У Сколе водій легковика, 51-річний житель одного з сіл Стрийського району, загинув після лобового зіткнення з фурою.
ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео) ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео)
68-річну жінку та її 19-річну онучку доправили до лікарні швидкої допомоги з травмами.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next