У Львові відкрили фотовиставку, присвячену захисникам і захисницям «Азовсталі»

У Львові відкрили фотовиставку, присвячену захисникам і захисницям «Азовсталі»
Неподалік пам’ятника Каменяреві можна спостерігати світлини виставки.

«Вірити. Любити. Чекати» – виставку під такою назвою відкрили у Львові. Три українські фотографині: Анастасія Сорока, Соломія Назарко та Анастасія Крисак закарбували на світлинах матерів, татусів, дружин, дівчат і дітей героїв. А все, аби привернути увагу суспільства та міжнародних організацій до проблеми полонених оборонців «Азовсталі». Додамо, фотовиставка вже була частково представлена у Тернополі. У Львові вона діятиме до 9-го жовтня неподалік пам’ятника Іванові Франку.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові вперше організували фестиваль театральної фотографії (відео) У Львові вперше організували фестиваль театральної фотографії (відео)
Справжньою перлиною виставки вважають раритетну світлину датовану 1959 роком з вистави "Наталка Полтавка", яку ставили в Сибіру.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Loading...
Load next