До ДІТЕЙ наших ЗАХИСНИКІВ завітав св. Миколай

До ДІТЕЙ наших ЗАХИСНИКІВ завітав св. Миколай
Волонтери благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» у партнерстві з ЛОВА організували для малечі масштабне святкове дійство у Львівському цирку

До дітей наших захисників завітав св. Миколай. Волонтери благодійного товариства «Мій тато захищає Україну» у партнерстві з Львівською обласною військовою адміністрацією організували для малечі масштабне святкове дійство у Львівському цирку. На сцені виступали акробати, хореографи та навіть котики.

Все це для того аби у важкий для країни час підтримати родини захисників та влаштувати для дітей атмосферу святу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео) Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії» (відео)
Дев'ять дитячих команд з регбі-5 взяли участь у всеукраїнських змаганнях «Олімпійські надії». Під час нагородження до них прийшов навіть святий Миколай.
У ЛЬВОВІ відкрито резденцію СВЯТОГО МИКОЛАЯ У ЛЬВОВІ відкрито резденцію СВЯТОГО МИКОЛАЯ
У Львові запрацювала резиденція св. Миколая. Місце, де на діток чекають приємні подарунки, цікаве дозвілля та незабутні враження
Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео) Вбив і розчленував: подробиці жорстокого вбивства жінки у Львові (відео)
У Снопківському парку декілька днів тому діти під час прогулянки знайшли людські рештки, це були кістки ніг. Та згодом поліцейські, які приїхали на місце, знайшли й інші частини тіла.
Loading...
Load next