Власник мережі АЗС вступив у зговір з окупантами у Запорізькій області продавав їм пальне

Власник мережі АЗС вступив у зговір з окупантами у Запорізькій області продавав їм пальне
Власник мережі АЗС продавав пальне окупантам. Відомо, що він вступив у змову з ворожою владою у Запорізькій області та продовжував свою діяльність на користь рашистів. Також налагодив постачання пального до Криму.

Власник мережі АЗС продавав пальне окупантам. Відомо, що він вступив у змову з ворожою владою  у Запорізькій області та продовжував свою діяльність на користь рашистів. Також налагодив постачання пального до Криму. Під час обшуку в офісах його компанії у різних містах України, в тому числі й у Львові, виявили ноутбуки, мобільні телефони, понад 89 тисяч гривень, 37 тисяч доларів та 4 тисячі євро, чорнові записи, документи фінансово-господарської діяльності тощо. Тепер підозрюваному за пособництво державі-агресору  загрожує до 12 років ув’язнення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Посадовець у Львові продавав крадене пальне на своїх підпільних АЗС
Пальне керівник структурного підрозділу Львівської військової академії продавав на двох своїх підпільник АЗС. Чоловіка затримали на "гарячому", коли тому передавали 38 тисяч гривень хабаря.
Мережі АЗС в Україні підняли ціни на пальне Мережі АЗС в Україні підняли ціни на пальне
Ціни на пальне в Україні зросли внаслідок коригування вартості палив відповідно до постанови уряду про граничну торговельну націнку.
Loading...
Load next