Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян збирає теплий одяг для людей у скруті (відео)

Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян збирає теплий одяг для людей у скруті (відео)
Зараз в центрі триває збір теплого одягу, що допоможе людям у скруті пережити зимовий період. Найбільше бракує взуття великих розмірів, білизни та курток.

Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян активно готується до настання перших холодів. Щоденно сюди звертаються мінімум 4-ро людей, які шукають місце, де можна зігрітися, отримати чистий одяг, поїсти та переночувати, розповідають працівники. Нерідко приходять й переселенці, які з тих чи інших причин опинилися у скрутному становищі.

Я с окупированой територии беженец. Тут конечно не выход чтобы быть, но документы згорели, дом разбомбили и сижу, незнаю, что делать. Ноги больные, ходить не могу, одни проблемы.
Наш директор пытается сделать паспорт, заплатил за него. Ну а дальше не знаю, что будет. Как что куда, не знаю, что будет, - каже Олександр, переселенець.

Звернувшись сюди особи отримують не тільки місце де можна перепочити, але й консультацію юриста та інших спеціалістів, які допоможуть людям у скруті знову інтегруватися у соціум.
 

Ми співпрацюємо з організаціями, які допомагають відновити документи, вони за них оплачують, якщо людина немає грошей. А ми в свою чергу допомагаємо, якщо потрібна робота, то допомагаємо її знайти. В нас є на першому поверсі дошка оголошень, куди ми прикрикріплюємо вакансії на роботу. Зазвичай це різноробочі, вантажники чи прибиральники. Тобто навіть людина без освіти зможе знайти собі якийсь підробіток, - пояснює Світлана Неклева, соціальна працівниця центру обліку та нічного перебування бездомних громадян

Зараз в центрі триває збір теплого одягу, що допоможе безпритульним пережити зимовий період.

Бракує теплих чоловічих речей, це куртки, шапки, светри й взуття великих розмірів: від 42-го й далі. В нас бувають випадки, коли люди просять 46 й 48 розміри. Також це є підштаники з футболками, те що можна одягнути під низ. Також штани й великих й малих розмірів. Розміри також потрібні різні. Й дуже просять куртки з капюшонами, бо не всі носять шапки, а капюшон закутався й тепло, - додає Світлана Неклева.

Якщо у вас є можливість допомогти, то одяг просять приносити безпосередньо у центр обліку та нічного перебування бездомних громадян.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next