Вихованцям дитячого будинку у Львові передали партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку (відео)

Вихованцям дитячого будинку у Львові передали партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку (відео)
Представники ГО «Об’єднання добровольців» передали вихованцям дитячого будинку у Львові чергову партію подарунків від благодійників з Нью-Йорку.

Вихованцям дитячого будинку «Мальви» сьогодні влаштували свято. Представники ГО «Об’єднання добровольців» передали малечі подарунки від благодійників з-за океану. І мова тут йдеться не тільки про солодощі.



На сьогоднішній день здійснилася мрія наших діток й педагогів, адже ми отримали інтерактивну дошку, яка буде дуже необхідна під час роботи з нашими малюками. Й казтерапія буде проводитися , й арт-терапія, й в сенсорній кімнаті. Ми рахуємо, що сьогодні ми отримали великий бонус, щиро-щиро дякуємо нашим друзям, - Леся Тертула, старша вихователька будинку дитини «Мальви».

Завдяки волонтерам з організації «Україна та українці за кордоном» цьому дитячому будинку передали вже не одну партію необхідних речей, як для побуту так і для навчання, розповідає Олена Живко, керівниця ГО «Об’єднання добровольців». Зараз на вихованні тут перебуває 49 дітей, частина з яких була евакуйована з зони активних бойових дій.

Тут перебувають дітки з Запоріжжя, Маріуполя та Львова. І ясна річ, що приємно, що ми вже вкотре допомагаємо не лише солодощами й одягом, але й потрібними речами. Здається от інтерактивна дошка обійшлася нам практично в 40 тисяч гривень. Ці речі коштовні, але й ці речі є потрібні для розвитку дітей, бо війна війною, а діти мають мати хороше й добре дитинство, - Олена Живко, керівниця ГО «Об’єднання добровольців».

Й додає, що на досягнутому не зупинятимуться. Й вони вже думають над тим чим порадувати малечу під час наступного візиту.

Дуже багато організацій в Америці долучається. Передають солодощі, одяг та іграшки. Ми ще з початку повномасштабного вторгнення й власне ГО «Ukraine and Ukrainians abroad» передає сюди допомогу. Вони вже сюди закупили й професійну пральну машинку й інші речі. Тобто ця допомога є постійною і я думаю, що вони не будуть зупинятися адже ці щасливі дитячі обличчя тішать людей. І ми тішимося, що далеко за океаном ці діти небайдужі й все-таки люди нас підтримують, - Олена Живко, керівниця ГО «Об’єднання добровольців».

Зазначимо, що окрім Львова представники «Об’єднання добровольців»  спільно з організацією «Україна та українці за кордоном» також опікуються й старшими дітками у Чернігові та Харкові.

Злата Новосельська  - pravdatutnews.com

Читайте також
ВАЖЛИВИЙ продукт для немовлят: благодійники передали Україні партію замінника грудного молока ВАЖЛИВИЙ продукт для немовлят: благодійники передали Україні партію замінника грудного молока
Благодійна організація Help Heroes Of Ukraine доставила в Україну партію замінника грудного молока для маленьких українців
"Такі добрі події неабияк важливі": у Львові організували свято для родин захисників України (відео) "Такі добрі події неабияк важливі": у Львові організували свято для родин захисників України (відео)
У «Будинку Воїна» для малечі влаштували справжні різдвяні забави.
Loading...
Load next