СБУ видворила з України росіянина та двох іноземців-кримінальників

СБУ видворила з України росіянина та двох іноземців-кримінальників
42-річний росіянин незаконно перебував на території України, з моменту повномасштабного вторгнення активував свої зв’язки з представниками країни-агресора для вчинення деструктивних дій.

СБУ видворила з України росіянина та двох іноземців-кримінальників: 42-річний росіянин незаконно перебував на території нашої держави. І як встановили співробітники спецслужби, з моменту повномасштабного вторгнення чоловік активував свої зв’язки з представниками країни-агресора для вчинення деструктивних дій в Україні. Двоє інших порушників – іноземці, були учасниками злочинних угруповань, які становили загрозу безпеці держави. Тож їх примусову депортували та заборонили в’їзд до України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Корупційна схема на 2 мільйони гривень: СБУ викрила «чорного» реєстратора на Львівщині Корупційна схема на 2 мільйони гривень: СБУ викрила «чорного» реєстратора на Львівщині
Тривають слідчі дії для встановлення ймовірної причетності інших посадовців до корупційної схеми.
Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео) Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео)
Наразі затримали двох осіб, яких підозрюють в організації злочинних схем. Їм загрожує до 9 років ув’язнення.
Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.
Loading...
Load next