Корупційна схема на 2 мільйони гривень: СБУ викрила «чорного» реєстратора на Львівщині

Корупційна схема на 2 мільйони гривень: СБУ викрила «чорного» реєстратора на Львівщині
Тривають слідчі дії для встановлення ймовірної причетності інших посадовців до корупційної схеми.

Євгена Мудрака, державного реєстратора Пустомитівської міської ради, підозрюють у несанкціонованому втручанні у держреєстр та відчуженні кількох приміщень у Львові. Про це повідомила СБУ у Львівській області. 

Зазначається, що "чорному" реєстратору вдалося незаконно переписати майна майже на 2 млн гривень. Державного реєстратора підозрюють у несанкціонованому втручанні у реєстр речових прав на нерухоме майно та відчуженні комунальних приміщень Львівської громади та релігійної організації.

За інформацією слідства, у лютому цього року реєстратор, який тоді працював у РДА біля Львова, незаконним методом зареєстрував за приватним підприємством право власності на нежитлові комунальні приміщення у Львові загальною вартістю понад 600 тис. грн, а також на нерухомість кількох фізичних осіб.

Також ця особа зареєструвала за тим же приватним підприємством право власності на приміщення, яке перебувало у власності релігійної громади та в якому планували облаштувати катехизаційну школу. Загальні збитки від незаконного відчуження майна оцінили у 2 млн грн.

Зауважимо, що суд наклав арешт на незаконно відчужену нерухомість у Львові. На цей час правоохоронці встановлюють клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та накладення арешту на його майно. Встановлюється причетність до схеми інших осіб.

Нагадаємо, раніше жителя Миколаєва затримали під час передачі йому 250 тис. доларів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Збитки на 384 мільйони: СБУ викрила корупцію на державному підприємстві Збитки на 384 мільйони: СБУ викрила корупцію на державному підприємстві
На будівництві лише одного з об’єктів цього товариства зловмисники завдали збитків державі приблизно на 384 млн грн.
СБУ видворила з України росіянина та двох іноземців-кримінальників СБУ видворила з України росіянина та двох іноземців-кримінальників
42-річний росіянин незаконно перебував на території України, з моменту повномасштабного вторгнення активував свої зв’язки з представниками країни-агресора для вчинення деструктивних дій.
У Львові СБУ повідомило про підозру посадовцям "Львівгазу", які вимагали хабарі у жителів У Львові СБУ повідомило про підозру посадовцям "Львівгазу", які вимагали хабарі у жителів
Служба безпеки України у Львівській області повідомила про підозру двом посадовцям "Львівгазу", які раніше вимагали у місцевих підприємців та населення чималі суми хабарів.
Loading...
Load next