Колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини загрожує довічне за вбивство чоловіка

Колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини загрожує довічне за вбивство чоловіка
27-річному львівському екс-правоохоронцеві загрожує довічне позбавлення волі за злочини, вчинені на Рівненщині.

Довічне за вбивство чоловіка загрожує колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини. Нагадаємо, у липні цього року 27-річний чоловік вчинив розбійний напад на пункт обміну валюти у Рівному, захопивши в заручниці продавчиню сусіднього магазину.

Завадити злочину намагався 42-річний місцевий, однак нападник кілька разів вистрілив у чоловіка зі зброї, на яку не мав дозволу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Нападник, тим часом, втік на позашляховику. А на одній з АЗС, де заправив автомобіль, не розрахувався за пальне.  Пізніше це авто на стаціонарному посту поліції Дубенського району зупинили патрульні. Під час огляду у правоохоронця виявили наркотики. Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура. Крім того, слідство встановило, що напередодні тих подій у Рівному обвинувачений ще й викрав транспортний засіб. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео) Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео)
Наразі затримали двох осіб, яких підозрюють в організації злочинних схем. Їм загрожує до 9 років ув’язнення.
Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики Львівські правоохоронці спіймали хлопця, який ховав наркотики
Поліцейські затримали 28-річного львів'янина, який розкладав закладки з наркотиками біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика.
Loading...
Load next