У Львові впродовж доби затримали 3-х наркозбувачів

У Львові впродовж доби затримали 3-х наркозбувачів

Протягом доби у Львові затримали 3-х наркозбувачів. Відомо, що чоловік з 2-ма спільницями збували «метадон», «амфетамін» та «канабіс» вже напрацьованій базі клієнтів. Реалізовували товар на вулиці та у себе за місцем проживання. Під час обшуків в них виявили чималу кількість наркотиків вже готових до продажу, кошти з торгівлі психотропами та інші докази. Відомо, що особи вже притягалися до відповідальності за подібні злочини. Зараз наркозбувачам в межах кримінального провадження загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни
Зловмисник скоїв 2 розбійні напади на кредитні установи у Києві.
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
Loading...
Load next