Енергетична ситуація на Львівщині: енергетики називають 2 можливі варіанти розвитку подій

Енергетична ситуація на Львівщині: енергетики називають 2 можливі варіанти розвитку подій
Нелегка, але контрольована – такою виглядає енергетична ситуація на Львівщині. Енергетики називають 2 можливі варіанти розвитку подій.

Нелегка, але контрольована – такою виглядає енергетична ситуація на Львівщині. Ракетні удари по об‘єктах енергетики тривають уже другий тиждень. У межах області знищено 4 підстанції. Відтак система працює в складних умовах і збалансувати її доволі складно, – кажуть енергетики.

Виник дефіцит електричної енергії. Тому для того, щоб енергосистема України була збалансована і ми не розвинули аварію в блек-аут, коли буде повне погашення енергосистеми, ми вимушені застосовувати зокрема наразі прийняте рішення з 7 год до 22:00 20 і 21 жовтня обмеження електроенергії і потужності промислових споживачів, - розповів Віталій Федун, головний диспетчер західного регіону НЕК «Укренерго».

Наразі називають 2 можливі варіанти розвитку подій: зменшити споживання електроенергії, щоб забезпечити баланс, а при необхідності, тимчасово вимикатимуть електропостачання як для окремих суб'єктів, так і для більш широкого кола абонентів.

Нами передбачено графіки аварійних, погодинних вимкнень. Усю інформацію у разі необхідності ви зможете взяти з нашого сайту …у випадку критичної ситуації, - каже Роман Іванців, технічний директор ПрАТ «Львівобленерго».

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next