У Львові відбулася зустріч міністрів культури 9 європейських країн (відео)

У Львові відбулася зустріч міністрів культури 9 європейських країн (відео)
Польща, Словаччина, Естонія, Литва, Молдова, Румунія, Угорщина та Латвія допомагатимуть відновлювати культуру України.

У Львові відбулась зустріч міністрів культури країн Центрально-Східної Європи та країн Балтії. Зокрема серед них представники Польщі, Чехії, Словаччини, Естонії, Литви, Молдови, Румунії, Угорщини та Латвії, яка приєдналася онлайн.

На події міністри підписали  декларацію,  у якій визначили спільними цілями охорону та збереження культурної спадщини України, а також її захист та наявність спільної позиції на міжнародній арені, яка буде спрямована на протидію російської агресії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next