У Львові нетверезий водії вчинив ДТП

У Львові нетверезий водії вчинив ДТП

У Львові нетверезий водії вчинив ДТП. Відомо, що вночі на вулиці Богдана Хмельницького керманич «Skoda» в’їхав у інший легковик. Внаслідок події ніхто не постраждав. Під час спілкування правоохоронці виявили, що чоловік був у нетверезому стані, а перевірка драгером показала , що рівень алкоголю в крові перевищує норму у майже 10 разів. На порушника склали 2 адмінпротоколи за керування автівкою напідпитку та вчинення ДТП.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next