У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)

У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.

Сьогодні, 23 серпня, на вулиці Городоцькій у Львові трапилась аварія, за участю п'яного водія в якій постраждали жінка з маленькою дитиною. Інцидент трапився напроти львівського цирку коли водій кросовера "Dodge" виїхав на тротуар, врізався в огородження та збив жінку із дитиною у візочку, повідомляє Varta1.

Водій автомобіля на момент скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час перевірки на стан сп’яніння виявили 3,24 проміле, що в 16 разів перевищує допустиму норму.

У результаті наїзду, огорожа розсипалася та вдарила в спину жінку, яка рухалася по тротуару з дитиною та візочком. У жінки попередньо відомо про перелом ноги. Їй наклали шину та госпіталізували до лікарні. Дитина ушкоджень не зазнала, - йдеться у повідомленні.

До того, водій під час оформлення ДТП заснув в автомобілі патрульної поліції.

Зокрема, відомо, що за кермом авто перебував 40-річний чоловік, а у ДТП постраждала жінка 1990 року народження, яка була з дворічною дитиною.

 

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
Loading...
Load next