На Львівщині скасували погодинні відключення електроенергії

На Львівщині скасували погодинні відключення електроенергії
Діють лише локальні обмеження споживання електроенергії. Людей закликають заощаджувати використання світла, щоб не перевантажувати систему.

На Львівщині скасували погодинні відключення електроенергії. Те саме стосується й інших регіонів України. Це пов’язано з новими пошкодженням державної енергомережі через ворожі удари ракетами по об’єктах критичної інфраструктури. Зараз діють лише локальні обмеження. Таким чином людей закликають, по можливості, заощаджувати використання світла, щоб не перевантажувати систему й таким чином уникнути виникнення нових аварій, поки фахівці ліквідовують наслідки ворожих обстрілів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові зупинять роботу фонтанів і підсвітку на фасадах будинків У Львові зупинять роботу фонтанів і підсвітку на фасадах будинків
Місто прагне економно споживати електрику, щоб зменшити навантаження на всю енергетичну систему.
Вимикати світло зможуть і влітку! Чи готові львів’яни до складної зими? Вимикати світло зможуть і влітку! Чи готові львів’яни до складної зими?
Якщо українці найближчим часом не зменшать споживання електроенергії, енергетики можуть вдатися до примусових обмежень ще влітку
Loading...
Load next