У Львові зупинять роботу фонтанів і підсвітку на фасадах будинків

У Львові зупинять роботу фонтанів і підсвітку на фасадах будинків
Місто прагне економно споживати електрику, щоб зменшити навантаження на всю енергетичну систему.

Роботу фонтанів і підсвітку на фасадах будинків зупинять у Львові. З огляду на останні події в державі – пошкодження електричних підстанцій ворогом, місто прагне економно споживати електрику, щоб зменшити навантаження на всю енергетичну систему. Про це інформують у мерії. Натомість вуличне освітлення, задля безпеки, залишать. Зменшити використання електрики закликають і мешканців, зокрема у своєму побуті. Також це стосується і бізнесу.

Ми мали розмову з готельєрами, власниками магазинів, щоб вони на своєму рівні теж економили електрику - вимкнули вивіски, рекламу, щоб всередині закладів була зменшена потужність світла….з метою економії електроенергії, - розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
За наукові досягнення: Зеленський присвоїв президентські премії 10 львівським вченим За наукові досягнення: Зеленський присвоїв президентські премії 10 львівським вченим
Розмір Національної премії України імені Бориса Патона у 2021 році становить 300 тис. грн кожна, а премії для молодих вчених – 40 тис. грн.
Випустили головного антивакцинатора країни Випустили головного антивакцинатора країни
Лідера руху антивакцинаторів Стахіва випустили під заставу львівського СІЗО.
рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі рф готує ПРОВОКАЦІЮ у БІЛОРУСІ: СБУ розповіли деталі
У Львові представники СБУ розповіли про підготовку ворожої провокації у Білорусі, здобутки Спецпризначенців ЦСО «А» у зоні бойових дій та інших результатах своєї роботи
Loading...
Load next