Перевищив норму у 16 разів: у Львові патрульні зупинили водія у стані сильного алкосп’яніння

Перевищив норму у 16 разів: у Львові патрульні зупинили водія у стані сильного алкосп’яніння
Вночі на вул. Богданівській патрульні зупинила водія, який рухався з вимкненими фарами. Правоохоронці зрозуміли, що чоловік у стані сильного алкосп’яніння.

Перевищив норму у 16 разів. Вночі на вулиці Богданівській патрульні зупинила водія, який рухався з вимкненими фарами. Правоохоронці зрозуміли, що чоловік у стані сильного алкосп’яніння. А перевірка драгером показала перевищення норми алкоголю в крові у 16 разів. На нього виписали протокол за керування на підпитку та винесли постанову за керування без відповідного освітлення.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб
Водій «KIA Sorento» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цієї події 5-ро осіб, в тому числі 17-річна дівчина, були госпіталізовані. Встановлено, що керманич був у стані алкосп’яніння.
Loading...
Load next