Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб

Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб
Водій «KIA Sorento» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цієї події 5-ро осіб, в тому числі 17-річна дівчина, були госпіталізовані. Встановлено, що керманич був у стані алкосп’яніння.

Внаслідок ДТП на Львівщині постраждало 5-ро осіб. Аварія трапилася на дорозі «Львів-Самбір-Ужгород» . Попередньо відомо, що водій «KIA Sorento» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, через що автомобіль перекинувся. Внаслідок цієї події 5-ро осіб, в тому числі 17-річна дівчина, були госпіталізовані із травмами різного ступеня важкості. Також встановили, що керманич був у стані алкосп’яніння. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження згідно якого винуватцю ДТП загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина
Унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів, постраждала 7-річна дитина. З травмою голови її забрали до реанімації.
За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП
Патрульна поліція Львівської області оприлюднила статистику, згідно з якою за січень — березень 2021 року на Львівщині зареєстрували 2820 дорожньо-транспортних пригод.
Loading...
Load next