«Володар» села: ексголова Малехова Володимир Сеньковський проголосив себе знову чинним

«Володар» села: ексголова Малехова Володимир Сеньковський проголосив себе знову чинним
Ексголова Малехова В. Сеньковський проголосив себе знову чинним. Так він протрактував рішення Верховного Суду про скасування розпорядження уряду про приєднання села до Львівської ОТГ.

Ексголова Малехова Володимир Сеньковський проголосив себе знову чинним. Так він протрактував рішення Верховного Суду про скасування розпорядження уряду про приєднання Малехова до Львівської громади. Відповідне звернення оприлюднила у фейсбуці його дружина Володимира Сеньковська. У дописі йдеться: «У неї, себто у Малехівської громади, тепер два керівника, єдине, що Сеньковський Володимир Володимирович законний, а Садовий Андрій Іванович (в частині Малехівської громади) не зовсім.» - кінець цитати.

Водночас закликав і колишніх депутатів сільради повертатися до роботи. До слова, начальник управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради Любомир Зубач охрестив такі заяви «місцевим сеператизмом», зазначивши, що мерія готує відповідне звернення до правоохоронців. Нагадаю, у 2020 році уряд затвердив перспективний план формування територій громад. До Львівської МТГ, окрім Львова, увійшли ще 19 населених пунктів, у тому числі й село Малехів. Це розпорядження Сеньковський відтоді оскаржував у судах.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина
Унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів, постраждала 7-річна дитина. З травмою голови її забрали до реанімації.
У селі Гніздичів завершили будівництво школи: коли учні зможуть її відвідувати? (відео) У селі Гніздичів завершили будівництво школи: коли учні зможуть її відвідувати? (відео)
30 років. Саме стільки у селі Гніздичів тривало будівництво нової школи. І от нарешті завершили. Керівництво закладу розповідає, що процес затягувалася через постійну нестачу фінансування. Але за останні пів року всі роботи виконали.
Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео) Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео)
Бездоріжжя та практично відсутність транспортного сполучення. Здавалося б перебільшення, але ж ні, це – реалії життя жителів сіл на Львівщині. Люди намагаються достукатись до влади, однак наразі безрезультатно.
Loading...
Load next