Опалювальний сезон розпочато: тепло подано у 70% будинків Львова

Опалювальний сезон розпочато: тепло подано у 70% будинків Львова
Цей процес відбувається поетапно й поривів у мережі зафіксовано не було.

Опалювальний сезон розпочато. Наразі тепло подано у 70% будинків Львова, кажуть посадовці.

Проблемою є розпломбування лічильників «Лвьвівгазом» на котельнях й подачі тепла на будинки. На сьогодні цей процес йде трохи повільно, минулого тижня вдень розпломбовували по 3-4 лічильники  і це дає змогу помалу подавати тепло в будинки, - каже Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ.

Наголошують,  що цей процес відбувається поетапно й поривів у мережі зафіксовано не було. Однак подача опалення дещо сповільнюється через роботу з тепловими лічильниками, додають у міській раді.

Ми не працюємо конкретно по якомусь району. Ми працюємо по усіх районах. Ті райони, де є садочки, школи й лікарні, то ті вмикаються швидше. Там де, є менша кількість, наприклад, в Личаківському районі буде вмикатися 10 котелень, в Галицькому  2, в Заліізничному 3. На наступний день буде навпаки. Наша задача включити газ усім споживачам Львова. Решта всі котельні постараємося до кінця тижня повністю все включити, - Павло Сербан, начальник Львівського відділення АТ «Львівгаз».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
«Львівгаз» попередив про можливий зрив опалювального сезону у Львові «Львівгаз» попередив про можливий зрив опалювального сезону у Львові
Теплопостачальні підприємства Львова боргують гроші за газ і не отримують достатню компенсацію від держави.
На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео) На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео)
Зараз на балансі «Львівтеплоенерго» перебуває понад 520 будинків з індивідуальними тепловими пунктами. Тривають роботи з встановлення ІТП й в інших районах Львова.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next