На Львівщині впроваджують е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах (відео)

На Львівщині впроваджують е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах (відео)
Львівщина стане першою областю в Україні, де працюватиме е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах.

Перші в Україні: на Львівщині впроваджують е-квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах. Процес триває уже другий рік, складнощі зокрема у розробці тарифної сітки, – кажуть у ЛОВА. Наразі в області працює трохи більш як 1000 автобусів, е-квиток в них попередньо запрацює через пів року.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео) У Львові після 22:00 із вокзалу почали курсувати автобуси для переселенців (відео)
Під час комендантської години із залізничного вокзалу до центрів допомоги переселенцям почали курсувати безкоштовні автобуси.
Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни
6 грудня у зв’язку з проведенням урочистостей з нагоди 30-річчя ЗСУ буде перекриття вулиць Героїв Майдану.
Loading...
Load next