Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни

Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни
6 грудня у зв’язку з проведенням урочистостей з нагоди 30-річчя ЗСУ буде перекриття вулиць Героїв Майдану.

У понеділок, 6 грудня, через проведення заходів з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України та перекриттям вул. Героїв Майдану та Стрийської, відбудуться зміни у русі громадського транспорту. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

За інформацією міської ради, у зв’язку із проведенням урочистостей та святкового концерту, у понеділок, 6 грудня, тролейбусний маршрут № 25 не курсуватиме. Але автобусні маршрути будть об’їжджати перекриті вулиці.

На цій ділянці курсують три маршрути: № 3а, № 18 і № 57. Вони здійснюватимуть об’їзд закритої ділянки по вул. Чмол, вул. Козельницькій, вул. І Франка з виїздом на вул. Шота Руставелі. В такий спосіб вони курсуватимуть весь день, окрім періоду орієнтовно між 14.00 год. і 16.00 год, коли вул. Стрийська буде проїзною, - повідомив керівник міського управління транспорту Орест Олеськів.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що урочистості з нагоди відзначення 30-ї річниці ЗСУ відбудуться за участю Володимира Зеленського.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток "Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток
У жовтні на вулиці Горбачевського запрацював Центр обслуговування пасажирів.
Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая Вулицю Степана Бандери у Львові планують відкрити до дня Святого Миколая
На вулиці Бандери вже змонтували та з'єднали колії. Зараз кладуть бруківку на проїжджій частині та облаштовують тротуари.
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Loading...
Load next