На Львівщині виявили 196 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією

На Львівщині виявили 196 нових випадків зараження коронавірусною інфекцією
Більшість хворих – з області, з міста лева – 91 пацієнт. Загалом за минулу добу лабораторні центри провели 1414 ПЛР-тестів. Додамо, за час епідемії COVID-19 зафіксували у 16269 жителів Львівщини.

Більшість хворих – з області, з міста лева – 91 пацієнт.

Загалом за минулу добу лабораторні центри провели 1414 ПЛР-тестів.

Додамо, за час епідемії COVID-19 зафіксували у 16269 жителів Львівщини. 454 людини померло внаслідок ускладнень. 4959 осіб одужало.

До слова, коронавірус підхопив і головний лікар Сокальської лікарні. Про свій позитивний результат Роман Швед повідомив на своїй Facebook-сторінці. Наразі медик лікується на самоізоляції вдома.

"Про свій діагноз одразу повідомив усіх контактних осіб. Носіть маски, користуйтесь антисептиком, уникайте великих скупчень людей. Будьте вкрай обережними, адже ви можете хворіти безсимптомно. Коронавірус – це не жарти, він поряд", – написав Роман Швед.

Тим часом у голови Львівської облради, який захворів на коронавірус 2 тижні тому, погіршився стан. Тому з домашнього лікування Олександра Ганущина госпіталізували в КЗ ЛОР Львівський регіональний фтизіопульмонологічний центр.

"Дуже розраховую, що вас вірус пройде стороною. Мій спосіб життя передбачає постійне спілкування з людьми, тому до такого повороту подій був готовий", - написав він.

За словами голови облради, він зараз почуває себе "як при легкій застуді, яка сильно стомлює".

Нагадаємо, що Іван Гриців представлятиме Львівщину на міжнародному інклюзивному фестивалі-конкурсі пісні, танцю та мистецтв. На перший погляд здається, що це – звичайний співак. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Сьогодні у світі відзначили День балету: досвід провідних солістів Львівської опери (відео) Сьогодні у світі відзначили День балету: досвід провідних солістів Львівської опери (відео)
У всі роки і століття балет вважають естетичним заняттям для людей будь-якого віку, а особливо для дітей.
Loading...
Load next