Виконком затвердив бюджет Львівської МТГ на 2023 рік

Виконком затвердив бюджет Львівської МТГ на 2023 рік
Документ мають затвердити на засіданні сесії Львівської міськради, яке заплановане на наступний тиждень.

Працюють і на рівні міста. Виконком затвердив бюджет Львівської МТГ на 2023 рік. У раніше запропонованому проєкті, пріоритети – на освітній та культурній галузях. Також ввели нову Програму національного спротиву, тобто підтримку Збройних Сил України. На фінансування пропонують пів мільярда гривень, та передбачено кошти на забезпечення функціонування критичної інфраструктури Львова. Та це ще не фінал, адже далі проєкт бюджету мають затвердити на засіданні сесії Львівської міської ради, яке заплановане на наступний тиждень.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Через загрозу вторгнення Росії: у Львові відбулося екстрене зібрання депутатів (відео) Через загрозу вторгнення Росії: у Львові відбулося екстрене зібрання депутатів (відео)
Міські обранці провели позачергове пленарне засідання, де засудили дії Кремля та скерували термінове звернення до Президента і уряду.
На Львівщині у 400 людей виявили коронавірус
Про це повідомила пресслужба ЛМР.Як зазначає заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, станом на ранок в області підтверджено 41279 випадкі
Вів обстріли позицій ЗСУ: львівський суд виніс вирок учасникові терористичної організації «ЛНР» Вів обстріли позицій ЗСУ: львівський суд виніс вирок учасникові терористичної організації «ЛНР»
До 15 років тюрми засуджено ще одного бойовика терористичної організації «ЛНР»
Loading...
Load next