У Львові містянам відновили постачання гарячої води (відео)

У Львові містянам відновили постачання гарячої води (відео)
22 червня львів’янам відновлять гаряче водопостачання. У результаті гідравлічних випробувань виявили 113 дефектів і 85 поривів.

Протягом місяця львів'яни були без гарячої води. Однак, вперше за всі роки проведення гідравлічних випробувань у 2021 році не зупиняли постачання гарячої води до лікарень.

Та вже від сьогодні, 22 червня "Львівтеплоенерго" і "Залізничнетеплоенерго" відновлять львів’янам гаряче водопостачання. Як повідомила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, у результаті гідравлічних випробувань тепловики виявили 113 дефектів і 85 поривів на мережах. Їх комунальники вже ліквідували.

Зараз ще тривають роботи з ліквідації виявлених пошкоджень на мережах як "Львівтеплоенерго", так і "Залізничнетеплоенерго". Хочу зазначити, що вперше за всі роки проведення гідравлічних випробувань цього року під час гідравліки не було призупинено постачання гарячої води до лікарень. Впевнена, що наступні роки, коли будуть відбуватися такі випробування, ми надалі не будемо припиняти постачання гарячої води до таких установ, - повідомила Ірина Маруняк.

Далі, впродовж літа, триватиме ремонт в котельнях і теплових пунктах. Відповідно, в час проведення робіт із заміни теплових мереж буде призупинено подачу гарячої води до будинків, які приєднані до цієї мережі.

За словами Маруняк, про відключення гарячої води львів'ян додатково інформуватимуть через Гарячу лінію міста та у ЗМІ.

 

Читайте також
У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня У Львові постачання гарячої води містянам почнуть відновлювати з 22 червня
Гідравлічні випробування у Львові обіцяють завершити наступного понеділка, 21 червня. Відновлення постачання гарячої води у Львові розпочнеться вже з вівторка, 22 червня.
Гідравлічні випробування: Львів майже на місяць залишиться без гарячої води (відео) Гідравлічні випробування: Львів майже на місяць залишиться без гарячої води (відео)
У Львові проведуть гідравлічні випробування. Це означає, що майже на місяць велика частка містян залишиться без теплої води у трубах. Але комунальники запевняють: такі заходи необхідні, щоб уникнути значних проблем під час наступного опалювального сезону.
Loading...
Load next