На сцені Львівської опери відбудеться одразу 2 концерти-історії про Гаррі Поттера (відео)

На сцені Львівської опери відбудеться одразу 2 концерти-історії про Гаррі Поттера (відео)

Музиканти  LUMOS Orchestra разом з хором Євшан традиційно підготували для львів’ян та гостей міста магічний вечір присвячений хлопчику, що вижив. 5 грудня на сцені Львівської опери відбудеться одразу 2 концерти-історії про Гаррі Поттера. Таке рішення зумовлене тим, що квитки розкупили за кілька тижнів до музичного дійства, тому щоб усі змогли їм насолодитися програму виконають двічі о 16-й та о 19-й годині. 

Шоу усім 8-ми фільмам про Хлопчика, що вижив й книзі Джоан Роулінг про Гаррі Поттера. На самому шоу буде музика 4-х композиторів, що писали музику до фільмів: Джон Уільямс, Ніколас Гупер, Александер Деспла та Патрік Доель. І цього року ми додали ще в програму музику з «Фантастичних звірів та де їх шукати» . Тому для тих слухачів, що вже були на наших концертах  буде такий музичний сюрприз, - розповіла Діана Коваль, художня керівниця LUMOS Orchestra.

LUMOS Orchestra виконує пісні з відомих кіносаг, мультфільмів та відеоігор вже 12 років. Серед здобутків великі концерти по «Володарю перснів», «Зоряних війнах» тощо. Музиканти зазначають, що завжди намагаються зробити справжнє шоу.

Одне з кредо нашого оркестру: «Давати більше ніж концерт». Тобто щоб людина приходила, в нас доприкладу на концерті є декорації, убудуть великі статуї. Тобто людина приходить, занурюється в ту атмосферу й може приймати участь в шоу. В нас є навіть гра в квідіч в антракті концерту. Тому це не просто якийсь концерт, це не просто якась музика. Це повноцінне, атмосферне шоу, - каже
Діана Коваль.

Музиканти кажуть, що у цей важкий час всім не завадить трішки магії.

Я сюди прихожу, як на свято чесно кажучи, бо вдома добре, але без світла не так весело. Не дарма ми LUMOS Orchestra, бо Люмос це заклинання світла. Й ми несемо світло як слухачам, так і собі. Нам також це дуже потрібно і я сподіваюся, що наші слухачі розділять з нами ці позитивні емоції й взагалі цей чудовий магічний світ Гаррі Поттера, - додала Марта Говтиш, солістка, музикантка LUMOS Orchestra.

Організатори наголошують, що квитки ще залишилися, то ж у вас є можливість поринути у світ магії та чаклунства.  Додамо, що 3-го січня LUMOS Orchestra планують провести різдвяний тематичний концерт на сцені театру ім. Марії Заньковецької.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео) На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео)
Безкоштовний концерт "Океан Ельзи" присвячений 360-річчю Львівського університету. Щоб потрапити на площу перед університетом, де відбуватиметься захід, відвідувачі концерту повинні мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест на Covid-19.
У Львові відбудеться патріотичний концерт в межах мистецького проєкту «Українцям щонайперше – воля!» У Львові відбудеться патріотичний концерт в межах мистецького проєкту «Українцям щонайперше – воля!»
Вже 31 жовтня у Львові на сцені театру ім. Марії Заньковецької відбудеться масштабний патріотичний концерт. Усі гроші з продажу квитків будуть передані на потреби ЗСУ.
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео) У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів і тих, хто боронить Україну (відео)
У Львові відбувся благодійний концерт для родин загиблих воїнів, що віддали своє життя у боротьбі з ворогом. Усі зібрані кошти з цієї події скерують на підтримку ЗСУ.
Loading...
Load next