На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео)

На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео)
Безкоштовний концерт "Океан Ельзи" присвячений 360-річчю Львівського університету. Щоб потрапити на площу перед університетом, де відбуватиметься захід, відвідувачі концерту повинні мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест на Covid-19.

У суботу, 18 вересня у Львові з нагоди 360-річчя Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться безкоштовний концерт гурту "Океан Ельзи". Зважаючи на ріст захворюваності на коронавірус, на концерт пропускатимуть лише вакцинованих та тих, хто має негативний тест на Covid-19.

Про це повідомляють організатори концерту. Вони попередили про таку умову, посилаючись на розпорядження міського голови "Про проведення концерту гурту "Океан Ельзи".

Вони зазначили, усі охочі зможуть щепитися безпосередньо перед концертом у мобільних пунктах вакцинації.

Якщо ви ще не вакциновані, то маєте час зробити першу дозу щеплення до вечора суботи. А також вакцинуватись можна буде у спеціальних точках вакцинації просто біля місця проведення концерту, – йдеться у повідомленні. 

Для того, щоб потрапити на площу перед університетом, де відбуватиметься концерт, відвідувачі концерту повинні бути у масках та показати один з таких документів:

  • сертифікат про вакцинацію від Covid-19 (електронний у додатку "Дія" або друкований від сімейного лікаря),
  • негативний ПЛР-тест на Covid-19, зроблений за 72 години до події,
  • експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2,
  • довідка про отримання 1-ї дози вакцини від Covid-19.

Контрольно-пропускні пункти почнуть працювати з 18:00, сам концерт розпочнеться о 20:00.

 

Читайте також
У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів
Вакцинуватись можна у приміщенні географічного факультету на вулиці Дорошенка, однак змушувати студентів щепитись не будуть - це особисте бажання кожного.
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео) Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео)
На Львівщині на вихідних працюватимуть 18 центрів вакцинації та 171 пункт щеплення. Окрім того, сформовано понад 50 мобільних бригад.
Loading...
Load next