Депутати міської ради прийняли бюджет Львова на 2023 рік: що в пріоритеті?

Депутати міської ради прийняли бюджет Львова на 2023 рік: що в пріоритеті?
Найважливіший акцент – на підтримці військовослужбовців – 500 млн грн.

Війська, освіта, медицина, культура – депутати міської ради прийняли бюджет Львова на 2023 рік. Як повідомив мер міста Андрій Садовий, найважливіший акцент – на підтримці військовослужбовців Збройних сил України – пів мільярда гривень. Водночас у пріоритеті залишається освіта, медицина та культура. Також міські обранці призупинили дію програм, які не є критичними під час воєнного стану. До них Андрій Садовий пообіцяв обов’язково повернутися після перемоги. Докладніше про усі пункти бюджету Львівської міської територіальної громади на наступний рік розповімо вам згодом.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО) Виклики 2021 року: медичні реформи, освітня сфера, Львівська ОТГ (ВІДЕО)
У новому випуску #LiveLviv секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак розповів про успіхи міської ради, майбутній бюджет та ситуацією в освіті та медицині.
Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео) Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео)
Ухвалу прийняли з численними правками і доповненнями після кількагодинної дискусії.
З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео) З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео)
Сьогодні у Львові втретє відбувся Марш нескорених. Учасники ходи пройшли від Личаківського кладовища до Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
Loading...
Load next