У Львові пройшов освітній форум «Все про це» присвячений пікантним питанням про секс та стосунки (відео)

У Львові пройшов освітній форум «Все про це» присвячений пікантним питанням про секс та стосунки (відео)
У Львові вперше пройшов освітній форум «Все про це» присвячений пікантним питання про інтимні стосунки та здорові відносини між чоловіком та жінкою.

У Львові вперше пройшов освітній форум «Все про це» присвячений пікантним питанням про секс та стосунки. Спікери на своїх виступах піднімали різноманітні теми, серед яких і як правильно розмовляти про інтим з дитиною.

Коли батьки не бояться питань звідки беруться діти, що таке секс, то вони встановлюють з дитиною дуже близьки стосунки, довірливі й показують, що до них можна підходити з будь-якими питаннями. І краще, щоб діти отримували інформацію від батьків ні ці теми, ніж вони підуть в інтернет й знайдуть якусь порнографію або якусь неадекватну інформацію чи вони підуть до однолітків, де рівень інформації приблизно на рівні порнографії. Тобто, неграмотну й неадекватну, - розповіла Юлія Ярмоленко, експертка з сексуальної освіти.

Також не обійшли стороною й відносини у час війни. Бо зараз зовнішній стрес через події в країні додає чимало випробувань для пар.

Зрозуміти цінність цих стосунків, чи є в них ця цінність, що їх тримає разом, наскільки це є важливим один для одного, чи можна зробити ці стосунки теплими  й підримуючими, таким заради чого вони би мали бути. Іноді людина стикається зі своєю війною в особистому житті щодня й відчуває те саме порушення кордонів, які ми зараз відчуваємо, як суспільство, держава, - каже Оксана Єфремова, психотерапевтка.

Паралельно з лекціями про інтимні відносини відбувалися й майстер-класи, де відвідувачі могли дізнатися про різні відповідні практики з різних куточків світу.    

Ми ж хочемо показати, що не треба якось травмувати один одного. Ви можете зробтити це естетично, красиво й сексуально. Те ж саме шибарі (мистецтво зв’язування) таж сама флагеляція. Тобто людям це цікаво й вони побачили це все в зовсім новому світлі, що нічого страшного тут немає. Все дуже красиво, - пояснює Христина Русін, співорганізаторка форуму «Все про Це».

Тривав форум 6 годин. За цей час у різних залах одночасно виступали спікери з усіх куточків країни.

Найбільша складність, мабуть була в тому, щоб  це все придумати Спочатку було дуже багато ідей, а потім коли почали розбирати все на місці, то зрозуміли, що людей багато, а механізм інший й треба трохи по інакшому це все робити. А вже на місці розбирали, що буде актуальніше, що буде по часу, щоб було місце й актуальність, - каже Ростислав Ватуляк, співорганізатор форуму «Все про Це».

До участі у форумі запросили й святого отця з Кракова Ксаверія Кнотца, який теж розповів, як добитися гармонії у стосунках між чоловіком та жінкою, в тому числі й в інтимному плані.

Так, зараз дуже важкий час в країні, але це важливо, це важливо формувати цілісність сім’ї. Важливо поєднувати відносини й реальність яка зараз є. Для цього нам і потрібне отець, бо він це подасть не на легкому рівні. Це на духовному більш відкритому стані. Тобто це є якраз здорова сім’я, здорова країна й нам важливо, щоб це все було зрозуміло. Здорові відносини, - розповідає Андрій Величко, співорганізатор форуму «Все про Це».

А на завершення вечора організатори влаштували благодійний аукціон та розіграш подарунків.

Насправді цей захід вперше відбувався у Львові й цей досвід дуже вдалий. Я маю щиру надію, що наші гості отримали максимально відповіді на запитання за якими прийшли і я щиро переконана, що такі заходи мають відбуватися на регулярній основі, - резюмувала Ольга Муха, співорганізаторка форуму «Все про Це».
 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові збирають гроші на протез руки для 22-річного військового, який підірвався на міні (відео) У Львові збирають гроші на протез руки для 22-річного військового, який підірвався на міні (відео)
Реабілітаційний центр «НЕЗЛАМНІ» спільно з благодійною платформою Dobro.ua збирають кошти на сучасний біонічний протез руки для захисника.
Аграрії отримають гранти від ООН ФАО Аграрії отримають гранти від ООН ФАО
Аграрії Львівщини зможуть знову отримати гранти в межах інвестиційної програми продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО)
За добу на Львівщині Covid підтвердили у 1538 осіб
За попередню добу в області провели 3596 досліджень на коронавірус, з них – 1538 позитивних.
Loading...
Load next