Медичні центри «Клініка професора Стефана Хміля» безкоштовно лікують безпліддя нашим захисникам (відео)

Медичні центри «Клініка професора Стефана Хміля» безкоштовно лікують безпліддя нашим захисникам (відео)
Мережа медичних центрів «Клініка професора Стефана Хміля» дарує 100% знижку на протокол лікування безпліддя «ЕКЗ + ICSI»* для усіх військовослужбовців. Участь у проекті прийняло більше 300 людей.

Вже близько 7 місяців діє єдиний в Україні соціальний проєкт для військовослужбовців, який дарує їм можливість стати батьками. Його реалізувала мережа медичних центрів «Клініка професора Стефана Хміля», щоб підтримати наших захисників, і не зважаючи на війну, зберегти їм можливість відчути радість батьківства.

Допомогти тим хлопцям і дівчатам, які воюють, які несуть таку непросту ношу, які нас захищають. Ми теж їм повинні допомагати стати щасливими батьками, народити майбутніх захисників нашої батьківщини, відродити нашу націю. Ми робимо все для того, щоб все здійснилося це, - розповів Стефан Хміль, професор, засновник медичного центру «Клініка професора Стефана Хміля».

Відтак, кожен, хто захищає Україну може звернутись у клініку, яка функціонує одразу у двох містах: У Львові та Тернополі та безкоштовно отримати послуги, які входять у соціальний проєкт.

Надавати пацієнтам військовослужбовцям, незалежно чи чоловік чи дружина є військовими програму екстракорпорального запліднення безкоштовно, - каже Стефан Хміль, професор, засновник медичного центру «Клініка професора Стефана Хміля».

Для жінок чиї чоловіки зараз на фронті ми пропонуємо програму відкладене материнство. Це дає можливість заморозити, тобто кріоконсервувати яйцеклітини на майбутнє.

Ще одна частина проекту це є кріоконсервація та зберігання сімяної рідини. Наголошую що всі ці послуги для військових та їх сімей безкоштовні. Пропозиція безкоштовна діє до кінця війни. Ми будемо дуже раді допомогти вам стати батьками попри всі перешкоди, - каже Юлія Пономаренко, лікарка акушер-гінеколог, репродуктолог, медичний генетик медичного центру «Клініка професора Стефана Хміля».

Від початку старту проєкту у ньому взяли участь більше 300 військовослужбовців. Серед яких половина знаходиться в протоколах або вже їх закінчила, та ще частина вже в очікуванні стати батьками. 

Звертайтеся будь ласка до нас, ми раді завжди будемо вам допомогти в любих ситуаціях постараємся зробити так щоб ви пішли щасливими, щасливими батьками, а також не тільки військовослужбовцями. Звертайтесь будь ласка всі до нас в клініку ми будемо раді знайти причинний фактор, знайти методи лікування. Щоб вам допомогти, щоб ви стали щасливими батьками. Відродимо українську націю, Слава Україні, - каже Стефан Хміль.

Тут чекають захисників та захисниць зі всіх куточків України, аби нічого не стало на заваді почути такі бажані слова як мама і тато.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео) Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео)
Учасникам бойових дій, які отримали поранення, контузію або перебувають на ротації і мають потребу у психологічній реабілітації, потрібно зареєструватися для участі.
Арт-терапія для військових: у центрі Незламні провели майстер-клас з малювання Арт-терапія для військових: у центрі Незламні провели майстер-клас з малювання
У центрі Незламні провели майстер-клас з малювання. Спеціалісти кажуть, що це діє як терапія й нормалізує психоемоційний стан, покращує дрібну моторику та концентрацію
Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР» Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР»
Суддя Віктор Романюк визнав чоловіка винним в участі у терористичній організації.
Loading...
Load next