У електротранспорті Львова лунатимуть колядки та щедрівки

У електротранспорті Львова лунатимуть колядки та щедрівки

Колядки та щедрівки між оголошеннями про маршрут: впродовж грудня-січня у львівських трамваях і тролейбусах лунатимуть різдвяні пісні у виконанні оркестрів військових та рятувальників. Як повідомили у «Львівелектротрансі», загалом – фрагменти понад двадцяти композицій від Заслуженого академічного оркестру України зразково-показового оркестру ЗСУ, оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та оркестру Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

До слова, такий музичний різдвяний проект триває вже восьмий рік поспіль і зазначимо, що востаннє. Адже 7 жовтня набрав чинності Закон про заборону «акустичного насильства».

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові 7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові
Ремонт всієї вулиці С. Бандери наближається до завершення.
Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео) Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео)
Разовий е-квиток на одну поїздку коштуватиме 10 грн.
Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото) Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото)
Львівський електротранспорт обладнали системою АСОП, яка шляхом створення єдиного електронного проїзного квитка, дозволятиме містянам розраховуватись у будь-якому громадському транспорті: у тролейбусі, трамваї, автобусі.
Loading...
Load next