У Львівському трамваї чоловік погрожував та побив контролерок

У Львівському трамваї чоловік погрожував та побив контролерок
У Львівському трамваї чоловік вирішив не платити за проїзд, а коли його викрили контролерки та зробили зауваження, то він почав неадекватно себе поводити

У Львівському трамваї чоловік вирішив не платити за проїзд, а коли його викрили контролерки та зробили зауваження, то він почав погрожувати їм та навіть наніс удари по голові.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео) Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео)
Контролер, який залякував жінку та вимагав з неї гроші, а згодом вдарив чоловіка й досі працює на цій роботі. Начальник "Львівелектротрансу" переконує, що він бачив це відео і воно – "вирване з контексту".
Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео) Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео)
Звичайна поїздка в громадському транспорті перетворюється у надскладну місію – не знепритомніти чи хоча б вийти з маршрутки сухим.
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Loading...
Load next