У Львові встановили рекорд по кількості переданих генераторів за один раз

У Львові встановили рекорд по кількості переданих генераторів за один раз
У Львові встановили рекорд по кількості переданих генераторів за один раз. Волонтери віддали 50 приладів, які відправлять у міста, що найбільше потерпають від ворожих обстрілів.

У Львові встановили рекорд по кількості переданих генераторів за один раз. Волонтери віддали 50 таких приладів, які негайно відправлять у міста, що найбільше потерпають від ворожих обстрілів.

З такими масованими атаками росіян по енергосистемі потреба в генераторах виникла не тільки у військових, але й в лікарнях, громадських організаціях та інших. Й окрім того з настанням холодів це стало ще актуальніше, бо генератори це не лише світло, а це ще й тепло, - каже Люба Шивович, віце-президентка благодійного фонду «Razom for Ukraine».

Фото: ПравдаТУТ Львів



Загалом ми співпрацюємо тільки з цивільними та з лікарнями, тому ми дуже детально аналізуємо ситуацію, що стосується лікарень та цивільних. Забезпечуємо безліч пунктів обігріву зараз, але хочу сказати, що це все працює в комплексі. Тобто, ми забезпечуємо цивільних не тільки генераторами, а в залежності від їхніх потреб це є генератори й обігрівачі. Якщо це стосується лікарень, то різне медичне обладнання, ліки та генератори, - повідомив Ірина Бережницька, керівниця фонду «Nova Ukraine».

Мета волонтерів впродовж 30 днів передати 1001 генератор. Також благодійники наголошують, що можуть передавати генератори усім потребуючим.

Хотілося б акцентувати увагу, що всі перелічені лікарні, громадські організаціях чи інші благодійні фонди, які працюють на місцях, військові частини, то усі вони можуть зробити запит на нашу організацію й організацію «Nova Ukraine». В нас на сайті є форма запиту, ми будемо ради прийняти заявки, ми їх обов’язково опрацюємо. І якщо ви відповідаєте тим  вимогам, які ми ставимо до організації, то ми обов’язково вам його надішлемо, - розповіла Евеліна Курілець, директорка благодійного фонду «Razom for Ukraine».

Як наголошують волонтери, який час – такі й рекорди. Сьогодні це лише перша партія, а далі буде більше.

Й без рекорду вони могли реалізувати цей проект, але так він стане точно масштабнішим й буде перевірений в достовірності доправлення вантажів, що дуже важливо. 20 січня це якраз таке завршення різдвяних свят наших і я думаю всі кажуть чи не хвилюємося ми що ініціювали такий рекорд і я вважаю, що навпаки. По-перше до цього проєкту можуть долучитися й інші організації, вони можуть давати донати, а друге можуть й самі генератори передавати, - каже Ганна Крисюк, генеральна директорка Книги світових рекордів.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Ідея з 1001 генератором це подарувати людям світло, тепло зв’язок, а часом й надію. Дякую Любі Шивович, Евеліні Курілець, Ірині Бережницькій  - ви світлі душі. Й дякую, що даруєте тепло й світло людям, - додав Максим Козицький, начальник Львівської обласної військової адміністрації.

Загалом представники цих організацій вже передали понад 500 генераторів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next