Трагічна пожежа: на Львівщині внаслідок займання у будинку загинуло 2-є людей (відео)

Трагічна пожежа: на Львівщині внаслідок займання у будинку загинуло 2-є людей (відео)

На Львівщині внаслідок займання у будинку загинуло 2-є людей. Це сталося у селі Верчани Стрийського району. На момент прибуття пожежників будівля була охоплена полум’ям. Їм вдалося не допустити поширення вогню на прилеглі території. Ліквідовували займання понад годину. Вже після цього всередині помешкання виявили загиблих чоловіка та жінку. Причини пожежі наразі з’ясовують експерти.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
Вночі на Львівщині сталася масштабна пожежа у пансіонаті для літніх людей Вночі на Львівщині сталася масштабна пожежа у пансіонаті для літніх людей
Вночі сталось масштабне займання у пансіонаті для літніх людей у с. Холодновідка. На місце події скерували усі надзвичайні служби
На Львівщині внаслідок пожежі загинули матір та її дитина На Львівщині внаслідок пожежі загинули матір та її дитина
На Львівщині внаслідок пожежі загинули матір та її донька. Попередньо причиною займання вважають коротке замикання.
Loading...
Load next