У Львові спалахнула пожежа та стався вибух у двох багатоквартирних будинках

У Львові спалахнула пожежа та стався вибух у двох багатоквартирних будинках

Квартира згоріла вщент, а власник отримав серйозні опіки: масштабна пожежа виникла на 9-му поверсі будинку вул. Тернопільській, 21 у Львові. Вогонь швидко поширився у помешканні, і на момент прибуття рятувальників до місця виклику, з вікон квартири вже вибивалось полум’я. Водночас, через щільне задимлення, спричинене пожежею, сходова клітина заповнилась токсичними продуктами горіння. Про це повідомляє ДСНС. Надзвичайники евакуювали з квартир на сьомому поверсі та верхніх поверхах 19 осіб, з них 4 дитини. Власник помешкання, де здійнялася пожежа отримав 14% опіків верхніх кінцівок. 30-річного потерпілого в стані середньої важкості ушпиталили до 8-мої лікарні. Як додають у ДСНС, він із дружиною самостійно покинули небезпечне приміщення до прибуття вогнеборців. Загалом гасили полум’я 28 рятувальників та 7 одиниць спецтехніки. До слова, в іншій 4-поверхівці – на Тершаківців у Львові пролунав вибух. Зруйновано перегородку, а також стіни із сусідньою квартирою. Ймовірно, вибух спричинив акумулятор.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео) У Львові під час пожежі у квартирі загинула 73-річна жінка (відео)
Причини пожежі поки з'ясовують.
Свідоме знищення землі: навмисні пожежі (відео) Свідоме знищення землі: навмисні пожежі (відео)
Лише за минулу добу, надзвичайники загасили 35 пожеж сухостою, вогонь знищив понад 6 га.
Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео) Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео)
У будинку разом з бабусею перебували 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Через сильне задимлення та полум’я жінка не змогла врятувати дітей 
Loading...
Load next