Пожежа в Червонограді: вогнеборці врятували 7 осіб

Пожежа в Червонограді: вогнеборці врятували 7 осіб

Врятовані від вогню: у Червонограді виникла пожежа у підвалі 5-поверхівки на вул. Стуса. На момент прибуття надзвичайників, уся сходова клітка будинку була заповнена продуктами горіння. Мешканці не могли самостійно вийти, тож кликали на допомогу з балконів. Відтак рятувальники евакуювали 7 осіб, з них троє дітей. Тож ніхто не постраждав. Наразі фахівці встановлюють причини та обставини виникнення пожежі.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині рятувальники ліквідували 19 пожеж сухої трави
За минулу добу горіння сухої трави зафіксували у Дрогобицькому, Золочівському, Червоноградському Яворівському та Львівському районах.
65-річний чоловік отримав опіки: на Яворівщині виникла пожежа 65-річний чоловік отримав опіки: на Яворівщині виникла пожежа
Його госпіталізували.
Згоріла гуцульська ґражда у Львові: які наслідки для музею (відео) Згоріла гуцульська ґражда у Львові: які наслідки для музею (відео)
Цими вихідними у Львові згоріла гуцульська гражда середини 19-го століття. Разом із нею згоріло й 200 експонатів. Сталося це в Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького, знаному в народі як Шевченківський гай.
Loading...
Load next