У Дрогобичі провели благодіний фестиваль галицької випічки «Ґаздиня Фест» (відео)

У Дрогобичі провели благодіний фестиваль галицької випічки «Ґаздиня Фест» (відео)

У Дрогобичі провели святковий, благодійний фестиваль галицької випічки Ґаздиня Фест, де кожен охочий міг спробувати різноманітні смаколики й таким чином допомогти нашим військовослужбовцям.

Представити свої смаколики приїхали господині з 26 населених пунктів Дрогобицького району. У кожної ґаздині є свій особливий набір страв.

Головне на чому наголошують організатори, що в часи війни важливо проводити такі заходи, бо вони підіймають демонструють нашу незламність.

Гроші зібрані на цій події скерують на підтримку 67 батальйону територіальної оборони.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дрогобичі інфекційне відділення дитячої лікарні оздобили художніми малюнками (фото) У Дрогобичі інфекційне відділення дитячої лікарні оздобили художніми малюнками (фото)
Інфекційне відділення в дитячій лікарні у Дрогобичі оздобили художніми розписами. Створили це завдяки всеукраїнській соціальній програмі "Кольоровий світ дитинства".
У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео) У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео)
У місті презентували мультимедійний виставковий проект "Архітектура незалежності". На експозиції представили архітектурний спадок Львова за минулі 30 років. Виставку відкрили у межах культурно-мистецького фестивалю "Вежа 3.0".
Дрогобич відмовився від локдауну
На засіданні міської комісії ТЕБ та НС щодо посилення карантину прийнято «компромісне рішення», яке враховує інтереси підприємців
Loading...
Load next