Черговий масований російський ракетний обстріл: скандал довкола ракети типу Х-22 (відео)

Черговий масований російський ракетний обстріл: скандал довкола ракети типу Х-22 (відео)
Крилаті ракети цього типу неможливо збити тими засобами протиповітряної оборони, які Україна має на озброєнні.

Черговий терористичний масований ракетний обстріл здійснила росія по Україні цими вихідними. 14 січня потужні вибухи пролунали у 5 областях. Не оминули й Львівщину. Одну ракету сили ППО в області збили, ще дві влучили в об'єкт критичної інфраструктури. Жертв чи постраждалих у нашій області немає. Чого не скажеш про удар по Дніпру. Ворожа ракета влучила у житлову багатоповерхівку. 40 осіб загинуло. Крилату ракету типу Х-22, довкола якої спалахнув скандал, наші сили оборони наявними засобами ППО збивати не можуть, – переконує Командування Повітряних Сил ЗСУ. Попередні повідомлення, кажуть, були помилковими.

Ціль, фактично, як балістика. І нам потрібні засоби, завдяки яким ми зможем посилитись та захистити міста, - сказав Юрій Ігнат, речник Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Нагадаю, 14 січня сили ППО збили 18 з 28 крилатих ракет рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною Дві ворожі ракети збила ППО над Львівщиною
Уламки впали у Радехові.
Loading...
Load next