Біля Львова сталася масштабна ДТП між фурою та маршруткою: постраждали 36 осіб

Біля Львова сталася масштабна ДТП між фурою та маршруткою: постраждали 36 осіб

Надія сиділа на місці за водієм. З транспортного засобу вибралася сама. Стан шоку був настільки сильним, що одразу й не відчула болю. Аж поки її не забрала «швидка».

Операцію зробили на руку і трошки голова шви дали, - каже Надія Кіт, пасажирка маршрутки.

Серед пасажирів був і Назар. Хлопець повертався з роботи додому в село Вислобоки. Бачив, як вантажівка «летить» у його бік.

Я на задніх стояв дверях, фура виїжджала і в задні двері, переворот, скло посипалося.

Унаслідок зіткнення маршрутка перекинулася на бік. Назарові вдалося видертися з неї через вікна, які були уже над ним.

Автобус лежав так вікнами донизу, і верхом вже потріскані були вікна. А як вибратись було з автобуса? Мені дихати якось різко стало тяжко, але потім 2 секунди і якось щось..., - пояснює Назар Микитин, пасажир маршрутки.

Загалом у ДТП постраждали 36 осіб – принаймні стільки пацієнтів звернулося по допомогу до 1-го ТМО Львова. 16 постраждалих ушпиталили, з них – троє дітей. Двох уже прооперували. У всіх потерпілих важкі поєднані травми тіла різних ділянок тіла – обличчя, кінцівок, грудної клітки та живота.

На даний момент у реанімації перебуває троє пацієнтів. Їхній стан залишається важким, проте стабільним. У відділенні є 1 пацієнтка, якої стан – найважчий. Є загроза для життя, проте її стан стабілізовується. В неї є поєднана важка травма тіла з множинними ушкодженнями кісток, важкі забої легені та травма грудної клітки, - розповів Гнат Герич, завідувач хірургічного відділення №1 лікарні Св. Пантелеймона.

У поліції уже попередньо назвали винуватця цієї ДТП. Водій вантажного автомобіля «МАН» з напівпричепом, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі маршрутному автобусу під кермуванням 41-річного жителя одного з сіл Львівського району. Внаслідок цього й сталося зіткнення.

За фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ – це порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років, - доповіла Світлана Добровольська, речниця ГУ Нацполіції Львівщини.

Водія фури, 49-річного жителя Хмельницької області, правоохоронці затримали. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео) ДТП у Львові: постраждало двоє пішоходів (відео)
68-річну жінку та її 19-річну онучку доправили до лікарні швидкої допомоги з травмами.
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Loading...
Load next