На Львівщині внаслідок ДТП постраждало 6 осіб (відео)

На Львівщині внаслідок ДТП постраждало 6 осіб (відео)
На автодорозі «Нижанковичі-Стрий» у селі Верхні Гаї 19-річний мешканець Івано-Франківська виїхав на зустрічну смугу та спричинив ДТП 

Виїхав на зустрічну смугу та спричинив ДТП. 19 річний водій з Івано-Франківська зіткнувся з автомобілем, яким кермував 37-річний чоловік з Дрогобича – повідомили у Поліції Львівської області.

Трапилась дорожньо-транспортна пригода 29 травня на автодорозі «Нижанковичі-Стрий» у селі Верхні гаї. Внаслідок цього постраждало 6 осіб, яких госпіталізували у лікарню.

А поліцейські відкрили кримінальне провадження про Порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Обставини події наразі встановлюють правоохоронці. 

Нагадаємо, Кабмін ухвалив низку нових правил для водіїв, які скоро почнуть діяти.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
"Зупинився одягнути доньці курточку": подробиці жахливої ДТП на Львівщині (відео) "Зупинився одягнути доньці курточку": подробиці жахливої ДТП на Львівщині (відео)
Масштабна ДТП на Львівщині 3 вересня забрала життя 3 людей. 10-річна постраждала дівчинка перебуває у тяжкому стані.
Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео) Масштабна ДТП на Львівщині: зіткнулися відразу п’ять автомобілів (відео)
Внаслідок масштабної ДТП на Львівщині загинув один із водіїв – правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next