У Львові презентували календар «Шлях до Перемоги» (відео)

У Львові презентували календар «Шлях до Перемоги» (відео)

У Львові презентували календар «Шлях до Перемоги» у якому представлена хронологія боротьби з російськими агресорами від 24 лютого 2022 року. А на ілюстраціях продемонстровані визначні події та досягнення спротиву українців.

Цей календар, я вважаю, є власне таким способом добрим подати широкому загалу читачів, та тим хто буде користуватися ним щоденно, оптимізму й віри в перемогу. І, мабуть, це зараз найбільше завдання на сьогодні переконати суспільство, утвердити в ньому дух перемоги і віру у ЗСУ, - каже Віктор Голубко, завідувач кафедри історичного краєзнавства Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Створили його спільно викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка та представники Львівської обласної військової адміністрації.

Буде в даному випадку тираж в 1000 штук, а водночас сьогодні він з’явиться на сайті ЛОВА в електронному варіанті й кожен бажаючий зможе його скачати, роздрукувати й мати під рукою. Бо дійсно переглядаючи сторінки цього календаря й дивлячись на якусь потрібну нам дату й плануючи свій час це гордість за нас, але це те, що ми з вами повинні пам’ятати якою ціною ці визначні події відбувалися, - додав Андрій Годик, перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
13 ветеранів розвинули власну справу завдяки обласній програмі 13 ветеранів розвинули власну справу завдяки обласній програмі
У ЛОВА запевняють, що цьогоріч отримати фінансову допомогу зможуть ще більше ветеранів
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
Loading...
Load next