У Львові проводитимуть додаткові роботи на вулиці Богдана Хмельницького

У Львові проводитимуть додаткові роботи на вулиці Богдана Хмельницького

Навесні у Львові проводитимуть додаткові роботи на вулиці Богдана Хмельницького. Зокрема облаштують дорожнє покриття, розмітку, поставлять знаки і прокладуть лінії зв’язку. Тендер на проведення робіт знову виграла компанія «Онур», якій місто все ще винне кошти за попередні роботи. Загалом на роботи виділили понад 50 мільйонів гривень, з яких 30 підуть на погашення боргу.   

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ямковий ремонт у Львові: де та як "латають" (відео) Ямковий ремонт у Львові: де та як "латають" (відео)
У Львові розпочали ліквідовувати аварійні ями гарячим асфальтом.
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
Підсумки діяльності фракції "ЄС" у Львівській міській раді у 2021 році (відео) Підсумки діяльності фракції "ЄС" у Львівській міській раді у 2021 році (відео)
За ініціативи депутатів фракції «ЄС» у місті вдалося реалізувати чимало проєктів у сфері містобудування та розвитку територій.
Loading...
Load next