У Львові проводитимуть додаткові роботи на вулиці Богдана Хмельницького

У Львові проводитимуть додаткові роботи на вулиці Богдана Хмельницького

Навесні у Львові проводитимуть додаткові роботи на вулиці Богдана Хмельницького. Зокрема облаштують дорожнє покриття, розмітку, поставлять знаки і прокладуть лінії зв’язку. Тендер на проведення робіт знову виграла компанія «Онур», якій місто все ще винне кошти за попередні роботи. Загалом на роботи виділили понад 50 мільйонів гривень, з яких 30 підуть на погашення боргу.   

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
Розпочали ремонт, а завершити нема кому: на одній з вулиць Львова зупинили роботи через війну (відео) Розпочали ремонт, а завершити нема кому: на одній з вулиць Львова зупинили роботи через війну (відео)
Посадовці запевнили, що найближчим часом додатково зв’яжуться з місцевими мешканцями, щоб спільно продумати план вирішення цієї проблеми 
Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео) Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео)
Бездоріжжя та практично відсутність транспортного сполучення. Здавалося б перебільшення, але ж ні, це – реалії життя жителів сіл на Львівщині. Люди намагаються достукатись до влади, однак наразі безрезультатно.
Loading...
Load next